Stoelmassage en bedrijfsmassage

Deze stoelshiatsu behandeling zet ik in als deel behandeling bij nek/schouder/arm en rugklachten. Voor zowel particulieren en bedrijven. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en verzuimen minder. Bedrijfsmassage biedt daarvoor een krachtige en effectieve ondersteuning voor uw gezondheidsmanagement. Uw organisatie én uw medewerkers worden er beter van. Praktijk Joca biedt stoelmassage bij bedrijven en organisaties in heel Friesland.
Gemotiveerde medewerkers
Ik ben gespecialiseerd in stoelmassage en shiatsu massage. Mijn massages zijn preventief én effectief bij bestaande klachten. De stoelmassages houden uw medewerkers gemotiveerd en fit en bieden daarmee een plezierige en ontspannen werksfeer. Stoelmassage is in elk arbeidsproces in te passen. De organisatie ervan neem ik u graag uit handen.

Gezonde medewerkers
Werkplekonderzoek en ergonomisch advies zijn inbegrepen. En ik verwijs zo nodig door naar arts of therapeut. Mijn werkwijze pas ik aan op die van uw bedrijfsarts en ARBO medewerkers.Stoelmassage levert u flink fiscaal voordeel op. Mijn diensten worden erkend door:
  • NVST: Nederlands Vereniging voor Soma Therapeuten L 3153
  • SRBAG: Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg L 501180
  • RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Nieuws

Tip voor gezondheid en welbevinden
Geef een massage cadeau!
Workshop basis voetmassage
Op aanvraag. Ook voor groepen.